OPLEVELSER

Haderslev byder på et udvalg af oplevelser

LÆS MERE »

SEJLPLAN

Tjek sejlplanen og køb din billet

LÆS MERE »

Temasejlads – lej Haderslev Dambåd

Temasejlads med Haderslev Dambåd

Haderslev Dambåd tilbyder forskellige temature henover året – Hold øje med programmet på her på hjemmesiden eller følg med på vores Facebook side.

Charter

Det er muligt at leje hele Haderslev Dambåd til et lukket arrangement og kun fantasien sætter grænser for mulighederne. Nedenfor er blot nogle af de mange muligheder, der er for at leje Haderslev Dambåd og skabe en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster.

Bryllup: Bliv gift i en af Haderslevs smukke kirker, kør i hestevogn til Bispebroen og sejl med dambåden, hvis I skal holde jeres reception eller fest på en af stederne langs dammen eller blot ønsker at give jeres gæster en unik og mindeværdig oplevelse

Fødselsdag: Giv dine gæster en unik oplevelse på Haderslev dam og lad roen sænke sig, mens I lydløst sejler på dammen og lader naturen og dyrelivet fylde jer med indtryk.

Børnefødselsdag: Sejl med børnene til Grill pladsen v/Bergs plads og lad børne bage snobrød, grille pølser og skumfiduser – I skal selv sørge for at tænde grillen og medbringe hvad i skal bruge.

Erhvervsarrangement: Book Haderslev Dambåd og hold din konference, dit møde, jeres netværks- eller personaletur til vands. Gode oplevelser skaber bedre møder. Inviter kunder, leverandører, personale eller samarbejdspartnere med ombord og nyd udsigten til Haderslev fra vandsiden.