TemasejladsLEJ HADERSLEV DAMBÅD

Temasejlads med Haderslev Dambåd
Haderslev Dambåd tilbyder forskellige temature henover året – Hold øje med programmet på her på hjemmesiden eller følg med på vores Facebook side.

Det er muligt at leje hele Haderslev Dambåd til et lukket arrangement og det kun fantasien der sætter grænser for mulighederne. Nedenfor er blot nogle af de mange muligheder, der er for at leje Haderslev Dambåd og skabe en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster.

Bryllup: Bliv gift i en af Haderslevs smukke kirker, kør i hestevogn til Bispebroen og sejl med dambåden, hvis I skal holde jeres reception eller fest på en af stederne langs dammen eller blot ønsker at give jeres gæster en unik og mindeværdig oplevelse

Fødselsdag: Giv dine gæster en unik oplevelse på Haderslev dam og lad roen sænke sig, mens I lydløst sejler på dammen og lader naturen og dyrelivet fylde jer med indtryk.

Børnefødselsdag: Sejl med børnene til Grill pladsen v/Bergs plads og lad børne bage snobrød, grille pølser og skumfiduser – I skal selv sørge for at tænde grillen og medbringe hvad i skal bruge.

Erhvervsarrangement: Book Haderslev Dambåd og hold din konference, dit møde, jeres netværks- eller personaletur til vands. Gode oplevelser skaber bedre møder. Inviter kunder, leverandører, personale eller samarbejdspartnere med ombord og nyd udsigten til Haderslev fra vandsiden.

AFLYST
100 året for Sønderjylland

Onsdag den 10. juni 2020 kl. 15.00
Læs mere her

Sort safari

Tirsdag den 8. september 2020 Kl. 17.30
Booking din tur her
Læs mere her

Inspiration til program for dagstur:

Der er mulighed for at personliggøre dit arrangement og nedenstående er blot nogle af de muligheder der kan tilkøbes:
Guide med ombord på båden ti fortælling i undervejs / i pauser
Kørsel med hestevogn i dyrehaven
Forplejning: frokost, kaffe eller aftensmad
Teambuilding aktiviteter mv.

Har du andre ønsker eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på info@haderslevdambaad.dk

Dambåden kan lejes på timebasis (minimum 2 timer) eller som heldagschartring. Der tages forbehold for udsolgte datoer og perioder med ordinær sejlads.

temasejlads