Haderslev Dambåd sejler fra påske og til og med efterårsferien. Tjek sejlplanen nedenfor og se hvornår dambåden sejler. Alle tider er afgangstider fra Bispebroen ved Inderdammen.
Sejlplanen for 2019 forventes klar primo 2019

Sejlplanen dækker over den almindelige rutesejlads, som varer ca. 1,5 time. Der er mulighed for af- og påstigning ved alle 4 anløbspladser på turen rundt om dammen. 

Afgang og ankomsttider:
Afgang Bispebroen (se sejlplan)
Ca. ankomsttider:
Danhostel ca. 15 min efter afgang
Bergs Plads ca. 35 min efter afgang
Damende ca. 45 min efter afgang

F.eks. Afgang Bispebroen kl 11.00
Ankomst Danhostel ca. kl. 11.15, derefter ankomst Bergs Plads kl. 11.35 og ankomst ved Damende ca. kl. 11.45.
Retur Bispebroen ca. kl. 12.30

En billet til rutesejlads giver adgang til en rundfart og man må gerne stå af undervejs og fange en senere retursejlads de dage, der er flere afgange. Vær selv opmærksom på at tjekke skiltene med hvornår Haderslev Dambåd sejler og hvornår dagens sidste tur bliver sejlet. Er båden fuld på sidste tur, gør venligst skipper opmærksom på, at I gerne vil med retur, så sørger han for hjemturen. Enten med en ekstra sejlads eller på anden vis.

I er velkommen til at nyde medbragt mad og drikke ombord Haderslev Dambåd.

Se hvornår dambåden sejler
SEJLPLAN 2019

Returfart garanteres kun på dage med flere sejladser. Vær dog opmærksom på at dette IKKE gælder, hvis du stiger af SIDSTE sejlads på sejlplanen. Her skal man selv sørge for at komme retur.

HUSK altid at bestille plads, hvis I medbringer barnevogn, kørestol, rollator, cykel  eller lignende. Det er gratis men pga. begrænset plads ombord skal pladsen bookes på forhånd.
Der er kørestolsramper til manuelle kørestole (ikke elektriske) og det kræver 2 personer at få kørestolen sikker ombord.

Hvis I har specielle ønsker eller er en større gruppe, se venligst muligheder for booking og forespørgsel under menupunktet  større grupper eller lej dambåden.

Billetter til rutesejlads bestilles online og der tages forbehold for udsolgte datoer og fuld booket dambåd. Det er også muligt at købe billet ombord og betale kontant eller med visadankort – der kan dog ikke garanteres plads idet der kan være udsolgt via online booking. Passagerer der har booket online, kommer ombord først.
Der kan ikke reserveres plads og vi gør opmærksom på at 14 pladser er udendørs.

sejlplan