Betaling

Haderslev Dambåd modtager online betalinger med Visa/Dankort og Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Betalingen trækkes ved bestilling da varen er leveret via mail.

Alle beløb på køb af billetter og charterture er inklusiv moms. Køb af mad er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Haderslev Dambåd benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Haderslev Dambåd’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Registrering af oplysninger

Haderslev Dambåd registrerer dit navn, adresse, din mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med dit køb. Oplysningerne videregives ikke og slettes umiddelbart efter sejlads i henhold til privatlivspolitikken.

 

Aflysning

Haderslev Dambåd forbeholder sig ret til at aflyse sejladsen hvis vejrforholdene ikke tillader sejlads, eller hvis der er solgt for få billetter til en afgang

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret, fra den dag ordren er leveret, på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Såfremt sejladsen har fundet sted, frafalder bortfalder din fortrydelsesret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail til info@haderslevdambaad.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Haderslev Dambåd i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

 

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

 

Haderslev Dambåd dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

 

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Haderslev Dambåd

c/o HER.dk

Jomfrustien 27

6100 Haderslev

TLF: +45 74 52 13 47