KØB BILLET

SEJLPLAN

Tjek sejlplanen og køb din billet

LÆS MERE »

OPLEVELSER

Haderslev byder på et udvalg af oplevelser

LÆS MERE »

Busselskaber og større grupper

Busselskaber

Dagsbesøg i Haderslev Historiske Handelsby med sejlads på Haderslev dam inklusive frokost samt kaffe & kage.

Oplev en unik sejlads med den moderne og eldrevne dambåd med plads til 60 passagerer. Der er 4 anløbsbroer langs sejlruten og en rundtur tager ca. 1,5 time. En fantastisk oplevelse med unik natur på og omkring dammen samt et rigt dyreliv.

Der er mange forskellige oplevelsesmuligheder – både undervejs, hvis man ønsker at lave et stop på ruten eller hvis man ønsker at tage en rundtur og nyde sejladsen uden stop og efterfølgende opleve den historiske bymidte.

Af- og pålæsning af busgæster kan ske ved anløbsbroen på Bispebroen, Haderslev Dampark, 6100, i henhold til Færdselsloven.

Parkering:

2 timers parkering kan ske på Jomfrustien overfor nr. 28 Kosmorama.

Fri parkering Hertug Hans Plads 2-8

Danhostel, Ny Erlevvej, Haderslev (herfra kan også aftales opsamling) 

 

Inspiration til program for dagstur:

Mulighed 1:

Start ved Danhostel og spis en lækker frokost med den skønneste udsigt til Haderslev dam inden I skal på rundtur med dambåden. Når I kommer retur fra sejladsen er der dækket op med kaffe og kage inden der er mulighed for at opleve Haderslev Historiske handelsby – enten på egen hånd eller en forhåndsarrangeret oplevelse som f.eks. guided byvandring eller besøg hos Von Oberbergs Hus.
Se tilbud her  eller kontakt Danhostel på telefon 74 52 13 47

Mulighed 2:

Nyd en spændende frokostanretning på en af de cafeer, som ligger smukt ud til damparken, inden der er sejlads med Haderslev Dambåd. Nyd en stille rundtur eller gør stop ved Bergs Plads, hvor der er mulighed for at opleve Sophies kilde, gå til Dronning Margrethe d. II’s udsigtspunkt og nyde den storslåede udsigt over Hindemade samt Haderslev by- og dam eller gå en tur ind i Danmarks næststørste dyrehave, hvor går kronvildtet frit går rundt. 

Mulighed 3:

Lav et stop ved Restaurant Damende og nyd den smukke udsigt i de historiske rammer, mens I spiser en lækker frokost, holder kaffepause eller spiser middag inden Haderslev Dambåd sejler retur til Bispebroen.
Der er også mulighed for et længere stop og gå en tur rundt om Hindemade før eller efter et besøg på Restaurant Damende.
Kontakt Restaurant Damende for et godt tilbud på info@damende.dk eller på 7453 2077.
Så sender vi snarest vores tilbud på frokost.

OBS! Opgang fra anløbsbroen ved Damende er ikke egnet for kørestolsbrugere og gangbesværede på nuværende tidspunkt.

Grupper

Er I en større gruppe, der ønsker en enestående oplevelse, så er der mulighed for at booke plads ombord på Haderslev Dambåd. Der er mulighed for at sende Haderslev Dambåd en mail med forespørgsel, eller hvis I som gruppe gerne vil tilkøbe forplejning før, efter eller ønsker et stop undervejs, så skal I tage kontakt til en af de samarbejdende restaurationer langs sejlruten. Booking skal stadig foretages ved henvendelse til Haderslev Dambåd.

Haderslev Dam indbyder til forskellige oplevelser og I kan som gruppe enten nyde en rundtur, hvor naturen sanses og I kan fordybe jer i de smukke omgivelser eller I kan vælge at lave et stop ved en af anløbspladserne og koble endnu en oplevelse på, førend dambåden kommer retur og tager jer med videre.

Haderslev Dambåd har plads til 56 passager, er 15 meter lang, el-dreven og lavet ud af glasfibre. Faciliteterne ombord er handicap venlige, men vi gør opmærksom på at der ikke er toilet ombord og ej heller mulighed for at købe forplejning.

En charter sejlads skal som minimum bookes 14 dage før afgang.

HUSK altid at bestille plads, hvis I medbringer barnevogn, kørestol, rollator, cykel  eller lignende. Det er gratis men pga. begrænset plads ombord skal pladsen bookes på forhånd.