OPLEVELSER

Haderslev byder på et udvalg af oplevelser

LÆS MERE »

SEJLPLAN

Tjek sejlplanen og køb din billet

LÆS MERE »

Bestil billetter til Haderslev Dambåd

Oplev Sønderjyllands største Dam fra Haderslev Dambåd og besøg Haderslev Historiske Handelsby.

Oplev en unik sejlads med den moderne og eldrevne dambåd. Der er 4 anløbsbroer langs sejlruten og en rundtur med stop tager ca. 1,5  time.  Få en fantastisk oplevelse med unik natur på og omkring dammen samt et rigt dyreliv. Der er mange forskellige oplevelsesmuligheder – både undervejs, hvis man ønsker at lave et stop på ruten eller hvis man ønsker at tage en rundtur og nyde sejladsen uden stop og efterfølgende opleve den historiske bymidte.

Der er mulighed for af- og påstigning ved alle 4 anløbspladser. Vær dog opmærksom på, hvornår Haderslev Dambåd sejler og hvilke afgangstider, der er gældende ift. eventuel returfart. OBS! Opgang fra anløbsbroen ved Damende er ikke egnet for kørestolsbrugere og gangbesværede på nuværende tidspunkt.

En billet til rutesejladsen giver adgang til en rundfart og man må gerne stå af undervejs og fange en senere returfart de dage der er flere afgange. Returfart garanteres kun på dage med flere sejladser. Vær dog opmærksom på at dette IKKE gælder, hvis du stiger af SIDSTE sejlads på sejlplanen. Her skal man selv sørge for at komme retur.

HUSK altid at bestille plads, hvis I medbringer barnevogn, kørestol (elektrisk kørestol kan desværre ikke medtages) , rollator, cykel  eller lignende. Det er gratis, men pga. begrænset plads ombord skal pladsen bookes på forhånd.

Billetter til rutesejlads bestilles online og der tages forbehold for udsolgte datoer og fuld booket dambåd. Online billetsalg lukker 2 timer før afgang.

Det er også muligt at købe billet ombord og betale kontant, med MobilePay eller kreditkort. Passagerer, der har booket online, kommer ombord først.

Bestil billet her

Hvis I ønsker at booke Haderslev Dambåd til en særlig lejlighed eller ønsker en gruppetur inkl. forplejning kan I læse mere under fanen kontakt, temasejlads eller større grupper.

Vi glæder os til at byde jer velkommen ombord!